duminică, 9 mai 2010

Top 10 momente muzicale amuzante din filme

Filmele care ne sunt dragi si ne raman in minte nu sunt neaparat cele care au castigat vreun Oscar. Am vrea sa revedem un film de obicei din cauza unei scene care ne-a impresionat. Si in multe cazuri aceasta scena ramane asociata cu o anumita melodie. Nimic mai potrivit decat o melodie cunoscuta plasata intr-un film la momentul potrivit. Am incercat sa fac un top cu momente muzicale din filme care m-au amuzat si care sper sa fie amuzante si pentru voi si sa va ajute sa alegeti ce filme ati vrea sa revedeti.

Raluk face un top 10.


Enjoy it!

1. Anger Management (1997) – Cand am vazut prima oara scena in care Jack Nicholson ii da lectii de relaxare lui Adam Sandler, punandu-l sa cante, surprinderea a fost totala. Foarte haios Anger Management, iar interpretarea celor doi este dementiala. Deci pentru lipsa de incredere si alte urgente incercati:  “I Feel Pretty”, din West Side Story.


2. My Best Friend’s Wedding (2003) – Rolul de mica scorpie, fermecatoare si insinuanta pe care Julia Roberts il joaca in My Best Friend’s Wedding i se potriveste de minune. Modul in care incearca sa faca fata provocarilor , mimand reciprocitatea sentimentelor si lasandu-se curtata Rupert Everett, in rol de gay carismatic, provoaca un comic de situatie si de limbaj exploziv. Va veti amuza si veti rade in hohote, iar scena in care acesta interpreteaza la masa melodia “I Say a Little Prayer for You”, a Arethei Franklin este un must-see.

3. 10 Things I Hate About You (1999) – Este unul din filmele mele de dragoste preferate si cred ca 10 Things I Hate About You a fost trambulina de lansare a lui Heath Ledger. S-a dovedit a fi fermecator si carismatic in toate ipostazele: flegmatic si afurisit imblanzind scorpiile, cavaler romantic si curajos incercand sa-si schimbe soarta, homosexual sau pe urmele unor personaje din povesti. Memorabil ramane momentul in care incearca sa o cucereasca pe Julia Stiles, cantand acompaniat de orchestra scolii:  “Can’t Take My Eyes Off You, You’re just too good to be true. Can’t take my eyes off you.” Este irezistibil  si ii depaseste pe cobsacratii Andy Williams sau Frankie Valli.

4. Full Monty (1997) – Fara sa aiba reale calitati de dansatori sau o forma fizica deosebita, un grup de barbati disperati incearca sa-si rezolve problemele financiare, aparand un show goi pusca in fata a 400 de femei, adica Full Monty. Vor reusi cu multa munca, incredere in sine si gandire pozitiva. De nota 10 este scena in care acestia se lasa prinsi de ritmul cantecului lui Donna Summers, “Hot Stuff”, aflandu-se la o coada de zeci de persoane.

5. Sweetest Thing (2002) – Daca esti tanara si nebunatica sigur te regasesti in cateva momente din aceasta comedie romantica si nebuna despre prietenie si dragoste in diverse ipostaze. Cea mai tare scena din Sweetest Thing este cea in care incercand sa salveze situatia in care se implicase una dintre ele, se provoaca o isterie generala si toata lumea canta la unison pe muzica lui Aerosmith, “I Don’t Want To Miss A Thing”.

6. Lost & found (1999) – Daca vrei sa cuceresti o femeie frumoasa precum Sophie Marceau, faci orice. Si asta face si David Spade intr-un recital de zile mari in Lost & Found. Reuseste chiar sa si cante si sa ne convinga cat este de talentat, pe ritmurile lui melodiei lui Neil Diamond, “Brother Love’s Traveling Salvation Show”. Foarte cool Neil Diamond!


7. Love actually (2002) – Fermecator si cu un joc plin de umor, Hugh Grant este cuceritor aproape in toate rolurile sale. In Love Actually se integreaza perfect leit-motivului Love is all around, aducand note de umor britanic consistent si dand picanterie filmului prin scene precum cea in care danseaza pe melodia “Jump for my love”  a celor de la The pointers sisters.

8. Hudson Hawk (1991) – Nu stiu un film mai plin de buna-dispozitie ca acest Hudson Hawk, cu un Bruce Willis inca neincrancenat de cate probleme are pe cap, vesel si relaxat. Sunt o gramada de  momente haioase, rezolvate intr-un mod original. Practic sunt furturi, omoruri, rapiri, torturi, batai, toate rezolvate intr-o veselie molipsitoare.  Ca sa nu mai vorbim de timingul spargergerilor, asigurat de durata unor melodii. La muzeu  Bruce Willis si Danny Aiello canta “Swinging on a star”.

9. Charlie’s Angels (2000) – Charlie’s Angels chiar nu e un film pe care sa-l tii minte, actiune multa si nemotivata, personaje ciudate, urmariri si batai pana la loc comanda. Totul e varza, dar cu muzica multa si cu 3 actrite talentate. O sa fite de acord daca va aduceti aminte de momentul “You can’t touch this”, dansat si cantat in paralel cu MC Hammer.

10. Coyote Ugly (2000)- Nu e un film deosebit acest Coyote Ugly dar are multe momente de muzica buna, ca sa nu mai vorbim de momentele de dans nebun chiar de pe bar: bautura, gheata, apa si femei foarte frumoase. Aici pe muzica cu Def Leppard, Kid Rock cu Cowboy si Unbelievable lui EMF.

Top 10 cele mai trendy pietre funerare

Internautii care se plictisesc isi trimit cele mai ciudate topuri. Si pietrele funerare au fost clasificate de acestia, topul putand fi admirat si discutat si pe citynews.ro

Enjoy it!

 Locul 10 este ocupat de un model destul de simplu, care sugereaza maretia celui al carui nume este gravat acolo. Sau poate sugereaza ca avea capul mare?


Locul 9 este rezervat iubitorilor de senzatii tari in aer, veteranilor de razboi, sau pilotilor. Am putea adauga aici insotitoarele de zbor, dar pentru ele parca ar trebui ceva mai deocheat, nu credeti?


Pentru locul 8 exista doua variante: Ori politist, ori fan al filmelor politiste. Sa speram ca nu ii vine cheful de vreo cursa cu masina aia.


Pe pozitia a 7-a gasim un model de piatra care permite nu numai mentionarea tuturor aflati in respectivul loc, dar si a rudelor sanatoase.

6. Un mormant special dedicat indragostitilor. Este modelul "Romeo si Julieta".


Locul 5 este pastrat pentru iubitorii de utilaje grele. Ca e doar de forma, sau masinuta aia chiar functioneaza e mai putin important. Trebuie sa recunoastem ca e de efect.


4. Priviti ceva maret: Un mormant demn de un faraon.


3. Nu incape indoaiala. Aceasta piatra este potrivita pentru un pescar...sau poate pentru bucatarul sef al unui restaurant cu specific pescaresc. Oricum ar fi, trebuie sa iti placa pestele si sa nu bata vantul prea tare, ca se darama.

2. Nu trebuie decat sa ii aflati IP-ul si poate parola, iar poarta catre Eternitate se va deschide. A...aveti grija la virusi!


1. Locul 1 este cel mai deosbit pentru ca este mult mai greu de interpretat. Bocancii sunt viu colorati si marimea 43-44. Vi se potrivesc?

Top 10 cele mai ciudate procese din lume

Procese  ciudate intentate in intreaga lume se regasesc in topul celor de la ziare.com:

Enjoy it!

Sursa imagine


1. In 2004, Timothy Dumouchel, din Fond du Lac, Wisconsin, a dat in judecata un post de televiziune, acuzandu-l de faptul ca sotia sa s-a ingrasat, iar copiii lui au devenit niste "lenesi dependenti de televizor". Dumouchel a declarat: "Cred ca motivul pentru care beau si fumez zilnic si pentru care sotia mea este supraponderala este faptul ca ne-am uitat la televizor in fiecare zi timp
de patru ani.

2. In 2005, o femeie din Brazilia si-a dat in judecata partenerul pe motiv ca acesta nu reusea sa-i produca nici un orgasm. Femeia in varsta de 31 de ani din Jundiai sustinea ca partenerul ei, in varsta de 38 de ani punea punct raporturilor sexuale dupa ce ajungea la orgasm, fara a se mai procupa de partenera lui.

3. In 2004, un avocat din Germania, Dr. Juergen Graefe, a reprezentat o pensionara din St Augustin, in apropiere de Bonn, care primise o somatie prin care i se cerea sa plateasca impozite in valoare de 287 milioane de euro, desi venitul femeii era de doar 17.000 de euro. Avocatul a solutionat cazul cu o simpla scrisoare adresata autoritatilor. Cum legea germana ii da dreptul la un onorariu proportional cu cuantumul reducerii obtinute, Graefe a cerut un onorariu de 440.234 de euro, onorariu care a fost suportat de catre stat.

4. In 1972, Reginald Sedgwick din Yorkshire a fost dat in judecata sub acuzatia ca ar fi furat gara din Cleckheaton. Acuzatul, angajat al unei firme de demolari, ar fi daramat cladirea dezafectata si transportat molozul in scopuri oneroase.

5. In 2005, Curtea de Apel din Massachusetts a trebuit sa decida cand o tehnica sexuala este periculoasa. Procesul a fost intentat de un barbat care s-a ales cu o ruptura la nivelul organului genital in urma unui raport sexual pasional cu iubita sa.

6. In 2005, Marina Bai, astrolog rus, a dat in judecata NASA, cerand 165 milioane de lire sterline pe motiv ca proiectul Deep Impact "a stricat echilibrul universului".

7. In 2007, unui tribunal din India i s-a cerut sa decida daca prezervativul care vibreaza este o metoda de contraceptie sau o jucarie sexuala.



8. In 2005, un roman l-a dat in judecata pe Dumnezeu, pe motiv ca a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, iar botezul era un contract intre el si Dumnezeu, astfel incat in schimbul rugaciunilor Dumnezeu s-a obligat sa il fereasca de necazuri.

9. Aici se afla procesul intentat de Frank D'Alessandro din New York, care a cerut 5 milioane de dolari pentru trauma suferita cand vasul de toaleta pe care il utiliza a explodat.

10. Topul este incheiat de condamnarea la 1 an de inchisoare pe care a primit-o un barbat din Sri Lanka pentru ca a cascat in timpul procesului. 

Top 10 fenomene stranii ale mintii umane

Intelegerea modului in care functioneaza mintea umana ramane un mister pentru cei mai multi dintre noi si chiar daca stiinta poate descrie anumite fenomene, s-a aflat in imposibilitatea de a intelege originile acestora.

"Mintea iti poate juca feste."

Topul de mai jos, realizat de cei de la liverste, se refera la acele fenomene experimentate de noi. Uneori suntem inconstienti de ele, alteori incercam sa le gasim explicatii mistice (ex: unii cred ca "sentimentul" de deja vu are legatura cu trairile/evenimentele parcurse de invidiv intr-o viata anterioara).

Enoy it!


Sursa foto

10. Deja Vu

Probabil acest fenomen nu este strain cititorilor. De cate ori vi s-a intamplat sa va aflati intr-o situatie si sa simtiti ca toate evenimentele va sunt cunoscute, ba chiar ca s-au intamplat deja, chiar daca sunteti constienti ca ele nu au avut loc inca?
Nu s-a gasit inca o explicatie pentru acest sentiment insa a fost asociat cu visele indivizilor - au visat in urma cu ceva timp situatiile/ipostazele care nu se intamplasera inca.

9. Deja Vecu

Acesta are loc in momentul in care individul crede ca are un deja vu. In timp ce un deja vu este simtul de a fi vazut ceva inainte, deja vecu este experienta de a fi vazut un eveniment dinainte insa foarte detaliat - mirosuri, sunete, etc. Adesea, sentimentul de deja vecu este acompaniat de impresia ca stii ce urmeaza sa se intample si poti relata despre asta.

8. Deja Visite

Daca cele doua fenomene de mai sus trateaza sentimentul de a simti/a sti ce urmeaza sa se intample, deja visite este unul mai rar intalnit care ii da individului starea ca a mai fost in anumite locuri. De exemplu, te duci sa vizitezi un castel si te plimbi prin el stiind fiecare colt al incaperilor, unde se afla fiecare camera si nu te ratacesti - se poate glumi pe seama acestui fapt dand vina pe o orientare in spatiu iesita din comun insa acest fenomen este mai presus.

7. Deja Senti

Deja Senti are loc in momentul in care crezi ca ai simtit deja ceva. De exemplu, poti avea sentimentul ca ai vorbit sau ti-ai miscat mana insa de fapt nu ai facut-o, ci doar te-ai simtit ca atunci cand ai facut aceste actiuni.

6. Jamais Vu

Jamais vu descrie o situatie obisnuita si familiara individului pe care acesta nu o recunoaste.
Vi s-a intamplat sa nu va aduceti aminte pe moment de un loc, o persoana, un cuvant, chiar daca ati avut tangente cu acesta in trecut? Daca da, atunci ati avut un jamais Vu.
Chris Moulin de la Leeds University a realizat un experiment: a rugat 92 de voluntari sa scrie cuvantul "usa" de 30 de ori in 60 de secunde. Acesta a descoperit ca 68% dintre "porcusorii lui de guineea" au prezentat simptome de jamais vu si s-au indoit de faptul ca "usa" este un cuvant real.
Acest mic experiment il puteti incerca si voi (desi majoritatea am incercat asta in copilarie): alegeti-va un cuvant si repetati-l de mai multe ori in minte, timp de un minut. Unii dintre voi o sa observe ca acesta pare sa nu mai aibe semnificatie sau puteti ajunge chiar sa va indoiti de existenta lui.

5. Presque Vu

Acest fenomen este similar senzatiei pe care o ai in momentul in care nu iti aduci aminte de ceva (un cuvant, numele unui obiect) chiar daca informatia este acolo. Adesea asociat cu jamai vu, presque vu este senzatia de "a sta pe limba". Aceasta senzatie poate dezorienta individul foarte usor.


4. L'esprit de l'escalier

Termenul se refera la senzatia pe care o ai in momentul in care te gandesti la o replica, remarca, etc atunci cand este prea tarziu. V-ati aflat vreodata in ipostaza in care s-a adresat o remarca sarcastica si te-ai gandit abia apoi la o replica buna?
Sentimentul este insotit adesea de regretul ca individul nu s-a gandit la replica mai devreme.

3. Iluzia Capgras

Iluzia Capgras are loc in momentul in care o persoana crede ca un prieten sau un membru al familiei a fost inlocuit de un impostor identic. De obicei, oamenii incercati de acest sentiment sufera de schizofrenie insa poate avea loc in urma unui eveniment socant - ex: o femeie care a nascut poate sa creada o bucata de timp ca bebelusul sau a fost inlocuit la nastere.

2. Iluzia Fregoli

Aceste este un fenomen rar intalnit si se manifesta atunci cand individul crede ca mai multi oameni sunt de fapt o singura persoana care se deghizeaza pentru a-i pacali. Este adesea asociat cu paranoia si cu sentimentul ca persoana deghizata incearca de fapt sa persecute individul sau sa-l urmareasca.
Primul caz a fost facut public in 1927. O femeie in varsta de 27 de ani era convinsa ca era persecutata de doi actori pe care ii admira in piese de teatru. Femeia sustinea ca oamenii o urmareau indeaproape si luau forma unor persoane pe care ea le cunostea sau intalnea.

1. Prosopagnosia

Prosopagnosia este fenomenul tradus prin inabilitatea de a recunoaste obiecte sau fetele oamenilor pe care ar trebui sa le cunoasca. Cei care nu sunt straini Prosopagnosia sunt capabili (in general) sa recunoasca un obiect sau o persoana folosindu-se de celelalte simturi - miros, auz, simt tactil.
Acest fenomen a fost prezentat cel mai bine in cartea intitulata "The man who mistook his wife for a hat".

Top 10 decese ironice de-a lungul istoriei

Istoria este presarata cu numeroase decese eroice, fie ca acestea au survenit in urma unui gest menit sa salveze viata cuiva sau intr-o lupta.

Regretabil unele decese au fost cat se poate de ironice, daca nu chiar jenante si probabil raposatii se cutremura in mormant la gandul ca nu au ramas anonime. Ai vrea ca lumea sa vuiasca la auzul vestii ca erai un mare razboinic si ai murit din cauza unei batrane sau ca te-ai aruncat intr-un vulcan in speranta ca vei deveni nemuritor?

Mai jos puteti gasi o lista cu 10 dintre cele mai jenante, stupide, ridicole, tragi-comice decese din istorie, conform site-ului metalhead.

Enjoy it!

10. Empedocles - 430 BC
Cum a murit: S-a aruncat intr-un vulcan ca sa devina nemuritor


9. Pyrrhus din Epirus - 272 BC
Cum a murit: Ucis dupa ce a lesinat in urma loviturii unei femei varstnice

8. Eleazar Maccabeus - 162 BC
Cum a murit: ucis de elefantul pe care tocmai il omorase

7. Imparatul Valerian - 260 AD
Cum a murit: folosit pe post de scaunel pentru picioare dupa care jupuit

6. Humphrey de Bohun - 1322 AD
Cum a murit: i-a fost trecuta o sulita prin anus


5. Regele Edward al II-lea - 1327 AD
Cum a murit: i-a fost trecuta o teava incinsa prin anus

4. Humayun - 1556
Cum a murit: s-a impiedicat de fusta si a cazut pe scari

3. Arthur Aston - 1649
Cum a murit: ucis in bataie cu piciorul sau de lemn
Arthur Aston a fost toata viata un soldat profesionist, renumit pentru rolul important pe care l-a jucat in Razboiul Civil al Angliei. In anul 1644, Aston a cazut de pe cal iar in urma accidentului s-a ales cu un picior de lemn.
In anul 1649, oamenii lui Oliver Cromwell i-au invadat orasul in Asediul de la Drogheda iar acestia au primit ordin ca toata lumea sa fie executata.
Aston a vrut sa se predea insa soldatii care l-au capturat credeau ca ascunde aur in piciorul lui de lemn. Acestia i l-au smuls si au inceput sa-l loveasca pe barbat cu el, incercand sa il sparga. Din pacate, piciorul era facut din lemn masiv si l-a ucis pe soldat.

2. Julien Offray de La Mettrie - 1751
Cum a murit: a mancat pana a 'pocnit'
Julien Offray de La Mettrie a fost un doctor, filosof si potential fondator al stiintei cognitive. Barbatul de origine franceza considera ca placerile precum mancatul, sexul si joaca erau singurul scop real al vietii asadar a decis sa-si traiasca zilele pe baza acestui principiu.
Partea ironica: a murit dureros dupa ce a mancat prea multe trufe la un ospat dat in cinstea lui de catre un om pe care il vindecase.


1. Bando Mitsugoro al VIII-lea
Cum a murit: a mancat un peste balon dupa ce a afirmat ca este imun la toxina lui
Bando Mitsugoro al VII-lea a fost unul dintre cei mai de seama actori Kabuki ai Japoniei.
Intr-o zi, Bando s-a decis sa manance ficat de fogu, pretinzand ca este imun la el - acesta fiind extrem de toxic. Bucatarul care i-a pregatit masa a spus ca nu putut sa refuze cererea unui barbat atat de respectat. Desigur, Mitsugoro a murit in 7 ore.   

miercuri, 5 mai 2010

Top 10 gadget-uri ajutatoare pentru studenti

Cu totii stim ce grea e viata de student. Trebuie sa participi la cursuri plictitisoare, trebuie sa te pregatesti pentru examene si gruel nici nu incepe. Gadgetoplhilia a intocmit o lista cu 10 gadget-uri ajutatoare, care sa le faca studentilor viata putin mai usoara.

 Enjoy it! 

 

10. Calculator stiintific avansat
Casio FX-115ES este un calculator stiintific foarte avansat. Cu acest calculator vei avea la dispozitie 279 de functii. Dintre acestea, 40 sunt doar conversii metrice. Functioneaza cu Solar Plus, avand si o baterie de rezerva. Are o carcasa din material dur ce va proteja ecranul pe care incap 12 caractere.

9. Casti ce blocheaza zgomotul exterior
Castile ce blocheaza zgomotul exterior sunt alegerea ideala atunci cand vrei sa inveti iar colegul/colega de camera asculta muzica tare sau in camin este vreo petrecere. De asemenea, aceste casti sunt de ajutor atunci cand vrei sa asculti la randul tau muzica, dar nu vrei sa ii deranjezi pe cei din jur.

8. Toaster de sandvisuri Diablo
„Dieta" defectuoasa a unui student se rezuma de cele mai multe ori la mancaruri gatitie rapid, de obicei sandvisuri. Diablo este un toaster de paine avansat, in forma unei tigai adanci, care poate face sandvisuri cu o gama larga de ingrediente.

7. Stick USB
O modalitate de stocare portabila e mereu la indemana si costa foarte putin. Astfel, poti avea toate proiectele pe acest dispozitiv. De asemenea, poti avea aplicatii, josuri sau muzica, avand in vedere ca majoritatea gadget-urilor au un port USB.(console de jocuri, computere)


6. Scanner de carti
Sa ai un scanner personal poate parea un cost foarte mare la inceput, dar te poate scapa de multe alte costuri ulterioare pe copii xerox. Se foloseste foarte simplu: pus si simplu deschizi cartea, scanezi paginile si le salvezi in cardul de memorie al gadget-ului, pentru a le putea descarca ulterior pe calculator.

5. Dictafon
Acest gadget este necesar daca vrei sa iti inregistrezi anumite lecturi. Acesta pot fi ascultate mai tarziu. Olympus DS-30 are un microfon de mare sensibilitate, contorizeaza inregistrarea, se poate derula inainte sau inapoi in doua viteze: repede sau incet. Poate inregistra pana la 68 de ore iar durata de viata a bateriei este de 30 de ore. Se conecteaza la calculator iar inregistrarile se pot transfera pe acesta.

4. Laptop
Laptopurile sunt esentiale pentru toti, studentii nefacand exceptie. Studentii isi pot face astfel proiectele direct in campus, folosindu-si laptopul. Ei pot profita de pauzele pe care le au in orar pentru activitati scolare. Un beneficiu este faptul ca unele campusuri au chiar retele de Internet wireless.

3. Ceas cu alarma Clocky
Acest ceas cu alarma este diferit de oricare altul. Fata de celelalte ceasuri desteptatoare, Clocky se invarte si se misca prin camera dupa ce se declanseaza. Asa ca va trebui sa te ridici din pat pentru a-l opri.

2. Kindle
Kindle este un cititor de carti electronice, putin cunoscut la noi, insa in America a fost lansat acum trei ani si e la moda. Kindle cantareste sub 300 g, poate stoca 1.500 de carti, iar pretul unui volum este in general de 10 dolari. Astfel poti avea la tine o biblioteca intreaga si poti comanda o carte noua oricand. Aceasta se va livra in 60 de secunde.

1. Livescribe Pulse Pen
Livescribe Pulse Pen este un pix mai.. tehnologizat. Noutatea acestui pix este ca isi aminteste lucruri. Nu numai tot ceea ce scrii cu el, ci si tot ceea ce "aude" in timp ce il folosesti. Apoi, poti transfera cu usurinta datele inregistrate pe computer.




 Sursa foto

marți, 4 mai 2010

Top10 melodii care ne-au marcat adolesescenta

Mihai Bendeac ne povesteste despre melodiile care i-au marcat lui adolesenta si topul lui arata cam asa:

Enjoy it!

1. “Olala COCO JAMBO lalaieeeeeee”

Asculta mai multe audio Muzica


2. “LAMBADAAAA”!!! Asta a fost din cate imi amintesc, prima isterie post revolutionara. La bunicii mei in spatele blocului se deschisese si o bodega ce purta numele asta!

3. “Mysterious girl” – Peter Andre. Mamicaaaaaa!!! Pai si cum canta el cu parul gelat pe sub cascada, cu bicepsii la vedere. Un semi-cocalar avant la lettre… Ooooooo….Mysterious girl move your body close to mine!


4. “Macarenaaaaaa”!!! Aici o luasem cu totii razna! Nu exista nunta, botez, taiere de mot, deflorare, bairam la care sa nu se danseze pe melodia asta! Interpretata de doi bunici care au dat lovitura (singura din viata lor) la varsta senectustii, Macarena nastea scene geniale. Vedeam tot felul de burtosi si gospodine care transpirau si se mascareau mai rau ca la perinita!


5. “Las Ketchup song” ASEREHE HA REHE REHEBE SU REHEBE!!!” Aproape la fel de molipsitoare ca Macarena, dansat de toata lumea. Fetele care cantau au mai incercat cu o piesa apoi s-au retras ca sa cheltuiasca milioanele de euro castigate intr-o singura vara de gratie.


Asculta mai multe audio Muzica

6. “As long…as you love me” :) – Backstreet boys. Aia patru erau dumnezei pentru pustoaice. Melodia asta devenise imnul national! Noi incercam sa semanam ori cu Nick ori cu ailalti ca sa avem succes la gagici…

7. “My heart will go on” – Celine Dion. Mai tineti minte cum dansam pe asta cu fetele. Erau momente de glorie cand pipaiam si noi un pic… Eu aveam noroc ca mai si semanam cu di Caprio pe la 14-15 ani. :)

8. “Scatman”!!! Asta si cu aia de la Rednex (“Cotton Eye Joe”) au facut sa arda multe calorii pe la bairamuri! Azi se fac bairamuri doar cu manele…

9. “Mambo no 5″ ! Moaaaamaaaaa! Cat de tare a fost aia?!?! Atunci cand a aparut, mi-amintesc ca nu mai exista nimic in jur. A spart toate topurile. Vi-l amintiti pe mustaciosul ala cu palarie care o ardea gen gagicar? :)

10. “All that she wants” – Ace of Base. Astia au fost un fel de Abba ai anilor 90. Bineinteles ca nu la nivelul ala dar tot suedezi si… foarte intereseant. Putina lume stie ca Ace of Base au intrat in Cartea recordurilor, Guiness Book, pentru cel mai bine vandut album de debut din istoria muzicii…


Asculta mai multe audio Muzica

Top 10 minciuni pe care le spun barbatii intr-o relatie

Bărbaţii au decis! Sunt gata să ne dezvăluie 10 dintre cele mai frecvente minciuni pe care le folosesc (chipurile!) pentru a ne proteja sau a ne face fericite. Ei declară că nu mint, ci pun totul într-o lumină… mai bună! Iată topul, de la cele mai “nevinovate” până la cele mai grave, e explica Giulia

Enjoy it! 

10) Nu te-ai îngrăşat! 

Scenariul este foarte simplu. E sâmbătă seară, vă pregăţiţi să ieşiţi în oraş, iar tu foarte aranjată şi cochetă apari în faţa lui şi spui: “Iubitule, crezi că m-am îngrăşat?”, iar el raspunde: “Nu! Arăţi foarte bine, eşti frumoasă!”… sau alte comentarii care te flatează.

9) Nu-mi place să mă uit la streaptease

Bărbaţii sunt de părere că noi nu putem să înţelegem că streaptease-ul este doar o distracţie pentru ei. Mare grijă să nu devină un hobby!
Este cea mai folosită propoziţie pentru a încheia o ceartă. Bineînţeles că nu o să existe un “mai târziu”. În traducere înseamnă – “Nu vreau să mai discutăm deloc!”

7) Îmi aduci aminte de Cameron Diaz…

… sau orice altă cântăreaţă sau actriţă. Poate pentru unele dintre voi este flatant, dar sunt de părere că astfel de afirmaţii sunt penibile. Nu vă lăsaţi păcălite!

6) Îmi place cum găteşti! 

Bărbaţii se declară mulţumiţi doar cu faptul că ai încercat să găteşti ceva pentru el… şi până la urmă gestul contează, chiar dacă la început îi “otrăvim” cu mâncărurile noastre.

 

 
Asculta mai multe audio Muzica

 

5) Nu mă gândesc/uit la alte femei! 

Dacă îţi spune că nu se gândeşte la alte femei şi la sfârşit mai adaugă “Tu eşti cea mai frumoasă!”… e clar! Minte! E puţin cam drastic să-i spui să nu se gândească/uite la alte femei – misiune imposibilă.

 

4) Poţi să-mi foloseşti aparatul de ras

Nici unui bărbat nu-i place să-i foloseşti aparatul de ras, mai ales pentru a te epila pe picioare! Cu asta sunt de acord!

3) Îmi plac filmele siropoase 

Dacă îţi spune asta, te asigur că minte. Nu zic că nu există excepţii, dar o spune doar că să-ţi facă pe plac. După un an sau doi o să vă bateţi pe telecomandă, aşa că enjoy cât mai ai timp!

 

2) Îmi place să petrec timp cu mama ta

Câteodată drumul spre inima unei femei începe cu familia ei şi mai ales cu mama soacră. Bărbaţii au înţeles asta şi dacă chiar nu o plac, atunci să se prefacă! E ok şi aşa.

 

1) Îmi pare rău

Iată cea mai frecventă minciună! Bărbaţii se folosesc de propoziţia “Îmi pare rău” ori de câte ori trebuie să iasă dintr-o situaţie neplăcută. Ei declară că după ce au spus cuvintele magice… scapă ca prin minune (chiar dacă nu o spun mereu din suflet).
Data viitoare când va face una din afirmaţiile de mai sus o să ştii ce a vrut de fapt să spună.

luni, 3 mai 2010

Top 10 replici stupide ale politicienilor

Cei de la RT au realizat un top cu cele mai savuroase replici ale politicienilor.

Enjoy it!

10. Senatorul John McCain in campania prezidentiala
"Am fost in Germania in weekend si presedintele Putin al Germaniei a tinut unul dintre vechile discursuri ale Razboiului Rece in timp ce se adresa la conferinta de acolo" - senatorul John McCain in campania prezidentiala.

9. Nguen Co Thatch, ministru extern vietnamez
"Nu suntem fara de reusite. Am reusit sa distribuim saracia in mod egal."

8. Barack Obama la o campanie organizata in Beaverton, Oregon
"Acum am fost in 57 de state [americane] - cred ca mai ramane unul." 

7. Presedintele Richard Nixon la funeraliile presedintelui francez Charles de Gaulle 
 "Asta este o zi mareata pentru Franta!" 

6. George W. Bush, 5 august 2004 Washington DC 
"Inamicii nostri sunt inovativi si plini de resurse si asa suntem si noi. Nu se opresc din cautarea a noi metode sa aduca daune tarii noastre si oamenilor nostri si noi la fel." 

5. Joseph Stalin
"Nu sunt un comunist si nici miscarea revolutionista nu este" - Fidel Castro. In afara de asta a mai spus si "Sunt un marxist-leninist si voi fi unul pana in ultima zi din viata mea". 

4.Tot  Joseph Stalin. Ironia consta in faptul ca a zis asta in pragul unor represiuni masive organizate de el la sfarsitul anilor '30
 "Viata a devenit mai buna, viata a devenit mai distractiva!" 

3. Presedintele Clinton, negand ca ar fi hartuit-o sexual pe Kathleen Willey
 "Nu as aborda niciodata o femeie cu sanii mici"

2. Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad, referindu-se la SUA in timp ce tinea un discurs la Universitatea din Columbia
 "In Iran noi nu avem homosexuali ca in tara voastra"
  
1. Prim-ministrul Banharn Silpa-archa, referindu-se la regina Angliei
 "Regina Elizabeth Taylor"



 

duminică, 2 mai 2010

Top 10 bloggeri

Conform ZeList, ei sunt cei mai tari bloggeri de la noi:

Enjoy it!

10. Umbrela verde - o campanie ecologica a celor de la  Radio Zu

9. Mihai Bendeac - spune ca "Cine spune ca nu s-a schimbat odata cu celebritatea ori e ipocrit, ori e tampit"

8. Voxpublica - o platforma de comentarii, bloguri si opinii a celor de la Realitatea.Net

7. Chinezu - un chinez ca tot romanu`

6. Tudor Chirila - solitul de la Vama

5. Book Blog - cele mai noi carti

4. Victor Ciutacu - stie ca e arogant si genial, dar ii place sa i-o spuna si altii

3. Reporter Virtual - blogul lui Tiberiu Lovin este specializat pe exclusivitati

2. Mircea Badea - vedeta de la Antena1

Si , pe primul loc, cireasa de pe tortul de ciocolata:

1. Cabral  


sâmbătă, 1 mai 2010

Top 10 Cele mai ciudate meserii din istorie


Descopera.ro a facut un top 10 al celor mai ciudate meserii din lume. Iata ce a iesit! 

Enjoy it!

10. Miner in minele de argint

9. Stercorariul - colector de excremente

8. Urinatores - scufundator cu vezica... slaba

7. Caraus de lectica

6. Gymnasiarch - ingrijitor personal pentru atleti

5. Cititor si sculptor de blesteme

4. Organizator de... orgii

3. Clovn la inmormantari

Ei bine, a existat si asa ceva! Principala obligatie de serviciu a clovnului funerar era aceea de a se imbraca la inmormantari cu hainele decedatului, a-i mima gesturile, mersul si expresiile favorite si a se maimutari in jurul sicriului pentru a starni rasul rudelor indurate. Vechii romanii credeau ca un astfel de obicei va impaca spiritul mortului si va readuce mult dorita veselie in lumea celor vii.

Cand incepea procesiunea funerara spre cimitir, clovnul staroste alerga in urma mortului, acompaniat de clovnii ucenici, toti strambandu-se si ironizandu-l pe cel plecat dintre cei vii. Cei mai buni clovni funerari erau foarte respectati si pretuiti, unii dintre ei avand voie chiar sa-i ironizeze pe imparati la inmormantari. Clovnii macabri erau foarte bine platiti, sursele istorice afirmand ca aveau castiguri mai mari chiar decat ale gladiatorilor.   



2. Prastier

Dupa cum ne spune si denumirea, prastierul era un soldat din Antichitate specializat in folosirea prastiilor de razboi. Atat de important era rolul sau incat, spre exemplu, in armata romana, prastierii reprezentau un aspect essential al tacticii militare, deoarece prastia era mult mai eficienta (atat ca distanta, cat si ca pagube provocate inamicilor) decat sagetile.

1. Stergator de funduri regale

Vrand parca sa ilustreze perfect trista butata "Ce nu face omul pentru o bucata de paine", englezii au inventat in trecut scarbavnica "meserie" a stersului de funduri incoronate. Denumit ofical si pompos The Groom of Stool, individul respectiv era la origine un fost servitor exceptional, "ridicat in rang". Noua sa datorie la locul de munca era aceea de "a curata anusul regal dupa defecare".

In primii ani de domnie ai regelui Henric al VIII-lea, titlul a fost acordat piticului curtii, care facea parte din suita regala si isi petrecea timpul in Private Chamber. Regii britanici au apelat deseori la pitici care sa-i stearga la fund, dintr-un ciudat motiv de Lejmajestate: in fata unui om de talie normala, regele ar fi trebuit sa se aplece pentru a fi sters al fund. Iar un rege care sa apleaca in fata unui supus de al sau, chiar si pentru a fi sters al fund, asa ceva nu se putea imagina. Prin urmare, bietii pitici ajungeau cu manuta direct la fundul incoronat fara ca regele sa faca umilitorul gest de a se inclina.


Piticii au avut totusi concurenti seriosi, deoarece postul de stergator era considerat foarte valoros. O multime de fii de ministri, lorzi si generali se imbulzeau pentru "nobila" cinste. Odraslele aristocratilor din Londra au priceput repede ca daca stateau in genunchi pentru destestabila operatiune, regele nu se inclina, iar uzantele curtii nu erau incalcate.

Spre sfarsitul Evului Mediu, urata atributiune a intrat in indatoririle secretarilor personali ai regilor. Prin natura gestului intim, acesti secretari ajungeau, in timp, sa discute cele mai intime probleme cu regele si beneficiau de toate protectia si sprijinul monarhiei. Groom of the Stool ajunsese, asadar, un inalt rang social, vanat de multi.