duminică, 9 mai 2010

Top 10 cele mai trendy pietre funerare

Internautii care se plictisesc isi trimit cele mai ciudate topuri. Si pietrele funerare au fost clasificate de acestia, topul putand fi admirat si discutat si pe citynews.ro

Enjoy it!

 Locul 10 este ocupat de un model destul de simplu, care sugereaza maretia celui al carui nume este gravat acolo. Sau poate sugereaza ca avea capul mare?


Locul 9 este rezervat iubitorilor de senzatii tari in aer, veteranilor de razboi, sau pilotilor. Am putea adauga aici insotitoarele de zbor, dar pentru ele parca ar trebui ceva mai deocheat, nu credeti?


Pentru locul 8 exista doua variante: Ori politist, ori fan al filmelor politiste. Sa speram ca nu ii vine cheful de vreo cursa cu masina aia.


Pe pozitia a 7-a gasim un model de piatra care permite nu numai mentionarea tuturor aflati in respectivul loc, dar si a rudelor sanatoase.

6. Un mormant special dedicat indragostitilor. Este modelul "Romeo si Julieta".


Locul 5 este pastrat pentru iubitorii de utilaje grele. Ca e doar de forma, sau masinuta aia chiar functioneaza e mai putin important. Trebuie sa recunoastem ca e de efect.


4. Priviti ceva maret: Un mormant demn de un faraon.


3. Nu incape indoaiala. Aceasta piatra este potrivita pentru un pescar...sau poate pentru bucatarul sef al unui restaurant cu specific pescaresc. Oricum ar fi, trebuie sa iti placa pestele si sa nu bata vantul prea tare, ca se darama.

2. Nu trebuie decat sa ii aflati IP-ul si poate parola, iar poarta catre Eternitate se va deschide. A...aveti grija la virusi!


1. Locul 1 este cel mai deosbit pentru ca este mult mai greu de interpretat. Bocancii sunt viu colorati si marimea 43-44. Vi se potrivesc?

1 comentarii:

March... spunea...

Ce funny!!!...ma Micky...da esti rea!!!...:)))))))

Trimiteți un comentariu