miercuri, 5 mai 2010

Top 10 gadget-uri ajutatoare pentru studenti

Cu totii stim ce grea e viata de student. Trebuie sa participi la cursuri plictitisoare, trebuie sa te pregatesti pentru examene si gruel nici nu incepe. Gadgetoplhilia a intocmit o lista cu 10 gadget-uri ajutatoare, care sa le faca studentilor viata putin mai usoara.

 Enjoy it! 

 

10. Calculator stiintific avansat
Casio FX-115ES este un calculator stiintific foarte avansat. Cu acest calculator vei avea la dispozitie 279 de functii. Dintre acestea, 40 sunt doar conversii metrice. Functioneaza cu Solar Plus, avand si o baterie de rezerva. Are o carcasa din material dur ce va proteja ecranul pe care incap 12 caractere.

9. Casti ce blocheaza zgomotul exterior
Castile ce blocheaza zgomotul exterior sunt alegerea ideala atunci cand vrei sa inveti iar colegul/colega de camera asculta muzica tare sau in camin este vreo petrecere. De asemenea, aceste casti sunt de ajutor atunci cand vrei sa asculti la randul tau muzica, dar nu vrei sa ii deranjezi pe cei din jur.

8. Toaster de sandvisuri Diablo
„Dieta" defectuoasa a unui student se rezuma de cele mai multe ori la mancaruri gatitie rapid, de obicei sandvisuri. Diablo este un toaster de paine avansat, in forma unei tigai adanci, care poate face sandvisuri cu o gama larga de ingrediente.

7. Stick USB
O modalitate de stocare portabila e mereu la indemana si costa foarte putin. Astfel, poti avea toate proiectele pe acest dispozitiv. De asemenea, poti avea aplicatii, josuri sau muzica, avand in vedere ca majoritatea gadget-urilor au un port USB.(console de jocuri, computere)


6. Scanner de carti
Sa ai un scanner personal poate parea un cost foarte mare la inceput, dar te poate scapa de multe alte costuri ulterioare pe copii xerox. Se foloseste foarte simplu: pus si simplu deschizi cartea, scanezi paginile si le salvezi in cardul de memorie al gadget-ului, pentru a le putea descarca ulterior pe calculator.

5. Dictafon
Acest gadget este necesar daca vrei sa iti inregistrezi anumite lecturi. Acesta pot fi ascultate mai tarziu. Olympus DS-30 are un microfon de mare sensibilitate, contorizeaza inregistrarea, se poate derula inainte sau inapoi in doua viteze: repede sau incet. Poate inregistra pana la 68 de ore iar durata de viata a bateriei este de 30 de ore. Se conecteaza la calculator iar inregistrarile se pot transfera pe acesta.

4. Laptop
Laptopurile sunt esentiale pentru toti, studentii nefacand exceptie. Studentii isi pot face astfel proiectele direct in campus, folosindu-si laptopul. Ei pot profita de pauzele pe care le au in orar pentru activitati scolare. Un beneficiu este faptul ca unele campusuri au chiar retele de Internet wireless.

3. Ceas cu alarma Clocky
Acest ceas cu alarma este diferit de oricare altul. Fata de celelalte ceasuri desteptatoare, Clocky se invarte si se misca prin camera dupa ce se declanseaza. Asa ca va trebui sa te ridici din pat pentru a-l opri.

2. Kindle
Kindle este un cititor de carti electronice, putin cunoscut la noi, insa in America a fost lansat acum trei ani si e la moda. Kindle cantareste sub 300 g, poate stoca 1.500 de carti, iar pretul unui volum este in general de 10 dolari. Astfel poti avea la tine o biblioteca intreaga si poti comanda o carte noua oricand. Aceasta se va livra in 60 de secunde.

1. Livescribe Pulse Pen
Livescribe Pulse Pen este un pix mai.. tehnologizat. Noutatea acestui pix este ca isi aminteste lucruri. Nu numai tot ceea ce scrii cu el, ci si tot ceea ce "aude" in timp ce il folosesti. Apoi, poti transfera cu usurinta datele inregistrate pe computer.
 Sursa foto

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu